BEVA evening 2017: Corneal Disease door Fernando Malalana

oktober 27, 2017

Op maandag 6 november houdt VSGp in samenwerking met BEVA (British Equine Veterinary Association) de jaarlijkse BEVA evening met een zeer interessante lezing over Corneal Disease. De lezing zal gegeven worden door Fernando Malalana. 
(This lecture will be given in English).

Dr. Malalana is Clinician Teacher in de Inwendige Geneeskunde van het Paard aan de Universiteit van Liverpool. Hij studeerde in 2001 af in Madrid. Na 2 jaar in Spanje te hebben gewerkt, zette hij zijn carrière voort in de UK. Naast zijn werkzaamheden als dierenarts behaalde hij het certificaat voor General Practitioner aan de European School of Post Graduate Studies. Nadat hij in 2011 een 3-jarige Residency succesvol afsloot aan de University of Liverpool, nam hij zijn huidige positie als docent daar in. Als kers op de taart mag hij zich sinds 2011 ECEIM Diplomaat in Equine Internal Medicine noemen. Naast de ophtalmologie, interesseert Fernando zich in het bijzonder in de neurologie en de cardiologie.

Op de BEVA avond zal eveneens informatie gegeven worden over de voordelen van het BEVA membership. Daarnaast krijg je meer te horen over het jaarlijkse BEVA congres, het grootste Europese congres in de paardengeneeskunde. Er is ook de mogelijkheid om deze avond ter plaatse aan gereduceerd tarief BEVA member te worden. Er zal eveneens een tombola plaatsvinden met prachtige prijzen! Na deze interessante avond zal er een aansluitende receptie plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen u allen te verwelkomen op 6 november om 18.30h in Auditorium Maximum!
De inkom is gratis en enkel bedoeld voor studenten en personeel van de UGent en UAntwerpen. Let op: mogelijke controle op studentenkaart, neem deze dus ook zeker mee!