Lezing: Equine Reproduction door Dr. Karen Wolfsdorf (USA)

november 29, 2017

Maandag 4 december zal Dr. Karen Wolfsdorf helemaal komen overvliegen vanuit de USA om een lezing te geven aan onze faculteit! Een unieke kans om een zeer gewaardeerde spreekster uitgebreid te horen vertellen over Equine Reproduction.

Dr. Karen Wolfsdorf is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Florida. Ze heeft daarna een internship gedaan aan de North Carolina State University. Vervolgens is Karen gestart met een Residency Theriogenology aan de Universiteit van Florida. Nadat ze deze heeft afgerond in 1995, is zij naar Australiƫ vertrokken om daar te werken met Dr. Pascoe in de Oakey Veterinary Hospital. In 1996 is Dr. Wolfsdorf terug gekomen naar de USA en is zij gaan werken bij Hagyard Equine Medical Institute. Haar interesse ligt vooral bij onvruchtbaarheid van de merrie en problemen tijdens de dracht. Naast haar werk als ambulante dierenarts, werkt ze ook als specialist bij McGee Fertility Center. Ze heeft al vele artikelen gepubliceerd rondom de reproductie van het paard en daarnaast geeft zij wereldwijd lezingen. Met trots mogen wij Dr. Wolfsdorf nu ook ontvangen in Merelbeke!
De lezing zal gevolgd worden met een tombola, waarin mooie prijzen te winnen vallen!
*boek Equine Reproduction
*boek Tandheelkunde
*verloskundeboekje
*posters equine reproduction
*beschermingsmouwen voor rectaal onderzoek
Kom dus zeker naar deze lezing, en wie weet ga je naar huis met een van deze stuks!

Datum: Maandag 4 December
Tijdstip: 19.00 u
Plaats: Kliniekauditorium B

De lezing is toegankelijk voor studenten en personeel van de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen. Hopelijk tot dan!

Deze lezing wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Zoetis.