Nieuwe bestuursleden gezocht!

maart 5, 2018

Voor volgend academiejaar zijn wij op zoek naar 4 nieuwe bestuursleden en 3 nieuwe commissieleden. Als jij gemotiveerd bent, goed kan samenwerken en het leuk vindt om lezingen/activiteiten te organiseren, meld je dan zeker aan. Stuur ons, vsgp@ugent.be‚Äč, een mail met daarin een korte motivatie en in welk jaar je momenteel zit(studenten uit alle jaren mogen zich aanmelden!). Aanmelden kan tot 16 maart.

We zullen een soort sollicitatieavond houden waar iedereen zich kan voorstellen en waar wij ook meer zullen uitleggen over de functies en het bestuur. Deze avond staat gepland op maandag 19 maart, gelieve hier rekening mee te houden. De functies die vrij zullen komen in het bestuur zijn: PR-extern, PR-intern, commissievoorzitter en penningmeester. De commissie organiseert twee praktische activiteiten in het jaar, als commissielid zul je deze dus mee helpen organiseren.