VLP Endurance avond

maart 5, 2018

Donderdag 15 maart zal er door VSGp in samenwerking met VLP een avond volledig in het teken van de veterinaire endurancekeuring.
Starten doen we met een kleine inleiding over de sport. Dit zal ons gegeven worden door VLP voorzitter Endurance Jan Deprez. Hierop volgt een uitgebreide lezing over hoe een veterinaire keuring bij een endurancepaard juist verloopt. Het is als dierenarts (al dan niet in opleiding) dé kans om verdere kennis te maken met deze mooie sport en zich te verdiepen in dit onderdeel van onze (toekomstige) job.
Na deze avond zal er de mogelijkheid geboden worden om tweedaagse stages te volgen aan de zijde van een keuringsdierenarts, om daarna ook zelf op nationale (CEN) en internationale (CEI) endurancewedstrijden te keuren. Als student een ongelooflijke opportuniteit dus!!!
Aangesloten aan deze ongetwijfeld leerzame avond bieden wij jullie een gezellige receptie met hapje en drankje.

Dit alles vindt plaats op donderdag 15 maart om 18h in auditorium Maximum.

LET OP!!! Voor deze activiteit is een INSCHRIJVING verplicht. Dit gebeurt door een mailtje te sturen naar vsgp@ugent.be met vermelding van uw naam en uw studiejaar.

Onze lezingen zijn gratis toegankelijk voor studenten en personeel van de UGent en Universiteit Antwerpen.