Met VSGp naar Equitom!

mei 12, 2018

Afgelopen dinsdag stond ons bezoek gepland naar paardenkliniek Equitom in Lummen. Bij het aankomen op de kliniek moest iedereen eventjes bekomen van de prachtige accommodatie. We kregen een erg duidelijke uitleg over alle handelingen die uitgevoerd kunnen worden op de kliniek. Van de binnenpiste voor orthopedisch onderzoek tot de operatiekamer, waar kleine en grote ingrepen uitgevoerd worden. Nadien kwam Tom ons vergezellen en sloot de dag af met wijze woorden: “Er is werk genoeg in de paardensector, je moet alleen goed zijn en veel willen werken!” We sloten af met een positieve noot na een leerrijk bezoek.

VSGp wil graag het hele team van Equitom bedanken voor hun gastvrijheid!

Ook bedanken wij graag onze hoofdsponsor Zoetis om onze activiteiten mogelijk te maken.