BEVA avond

december 8, 2018

Donderdagavond was het weer tijd voor onze jaarlijkse BEVA (British Equine Veterinary Association) avond. Dr. David Sutton is speciaal voor ons overgekomen uit Glasgow om te spreken over ‘Oesophagal and gastric disorders’ en heeft hierbij weer heel wat verduidelijking geschept omtrent de problemen die veel voorkomen bij het paard.

De avond werd afgesloten met een tombola en pizza receptie mede mogelijk gemaakt door de BEVA, wat de avond tot een nog groter succes maakte! Ook kon er een BEVA lidmaatschap worden afgesloten. We zetten nog even een aantal voordelen van dit lidmaatschap op een rij:
– Gratis webinars
– Toegang tot leading journals
– Korting op het congres (zie toegevoegde tarieven)
– Toegang tot veterinaire apps
– Korting op boeken

Wil je ook nog graag lid worden of je lidmaatschap verlengen? Dit kan nog tot 26 December voor het gereduceerde tarief van €47 (dit is €8 korting op de normale studentenprijs). Dit bedrag mag worden overgemaakt naar de rekening van de VSGp, wij zullen jullie vervolgens aanmelden bij de BEVA:

€47 naar IBAN BE92 0688 9849 1223
Vermeld zeker ‘BEVA lidmaatschap’ en je eigen naam! Anders kunnen wij de gegevens niet goed verwerken.

Mail dan vervolgens een betalingsbewijs en de volgende gegevens naar vsgp@ugent.be en we zullen je inschrijving in orde maken:
– Title
– First Name
– Surname
– Date of birth
– Qualifications
– Year due to qualify
– Contact telephone number
– Email address
– Mailing address
– Membership No.

Als er nog vragen zijn, twijfel dan niet om een berichtje te sturen!

Verder willen we onze sponsors Zoetis, SMDC, de chocoladegieterij en bierbrouwerij Roman bedanken voor het mede mogelijk maken van de lezing.

Tot de volgende activiteit!

Het VSGp bestuur