LEZING: Orthopedisch management van het sportpaard door dr. J.H. Swagemakers

februari 18, 2019

De volgende lezing van VSGp staat alweer voor de deur! Op de avond van 26 februari zal de aandacht geschonken worden aan de orthopedie van het sportpaard. Die avond mogen wij dr. Jan-Hein Swagemakers verwelkomen.
Dr. Swagemakers is een Nederlandse dierenarts, die zijn studie afrondde in Gent en zijn carrière uitbouwt in Duitsland binnen Tierklinik Lüsche. Daarnaast maakt hij deel uit van het nationale jumpingteam van Duitsland als FEI teamdierenarts, en is eveneens hij gecertificeerd chiropractor (IACV).

Het belooft dus zeker een boeiende avond te worden waarin, naast de orthopedie, ook ingegaan wordt op hoe de wereld van een (team)dierenarts in Duitsland eruit ziet!

Deze lezing vindt plaats op dinsdag 26 februari om 19.00 u. in Auditorium A.
Onze lezingen zijn gratis voor studenten en personeel van UGent en de Universiteit Antwerpen.