Bachelorworkshop: Hoeven bekappen

oktober 24, 2019

Woensdagavond 23 oktober hebben wij de allereerste workshop georganiseerd voor de bachelors. De inschrijvingen vlogen dan ook binnen, waardoor we helaas niet iedereen een plekje hebben kunnen geven. De 16 gelukkigen hebben een enorm leerzame avond gehad onder enthousiaste begeleiding van faculteit hoefsmid Sebastiaan de Wulf. De essentiƫle handelingen van het hoefbekappen als dierenarts werden uitgebreid besproken waarna de studenten zelf de handen uit de mouwen mochten steken. Na wat oefenen met het materiaal konden zij als afsluiter zelf een nageltred uitsnijden. Wij willen Sebastiaan bedanken voor de fijne avond die hij onze bachelors heeft kunnen bieden. We hopen dat de avond in de smaak is gevallen en dat zij er met meer kennis en vaardigheid op kunnen terugkijken. Voor hen die er niet bij konden zijn, er is nog meer op komst!