Sollicitaties: Nieuwe bestuurs- en commissieleden gezocht

maart 2, 2020

Het volgende academiejaar lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al weer in volle gang om ook volgend jaar weer interessante activiteiten aan te bieden. Ben jij gemotiveerd, kun je goed samenwerken en lijkt het je leuk om lezingen, workshops en andere activiteiten te organiseren? Misschien ben jij dan de persoon die wij zoeken om ons team te versterken!

Twijfel niet om een mail te sturen naar vsgp@ugent.be om je op te geven voor de sollicitaties. Vermeld in de mail waarom jij de persoon bent die wij zoeken, wat je leuk lijkt aan VSGp en in welk jaar je zit. De sollicitatiegesprekken zullen doorgaan op 16, 17 en 18 maart. Mochten er momenten zijn, dat je niet zou kunnen, laat dit dan even weten.

Wil je meer informatie over wat het precies inhoudt of heb je andere vragen? Twijfel niet om een van ons aan te spreken of via de mail contact met ons op te nemen.
Stuur uiterlijk 9 maart je aanmelding met een korte motivatie naar vsgp@ugent.be ! Hopelijk zien we jou op een van de sollicitatie-avonden!
—————————————————————-
Wat houden de verschillende functies in?

Penningmeester
Je bent verantwoordelijk voor de kas van de VSGp. Dit betekent dat je onze inkomsten en uitgaven goed bijhoudt. Hierover moet je de andere leden informeren. Aangezien je verantwoordelijk bent voor de pinpas, komen daar ook zaken bij zoals het boeken van hotels en vluchten voor onze sprekers. Dit is relatief een rustige functie, waardoor je andere extra taken kunt oppakken.

PR-extern
De PR-extern zijn verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van contact met sponsoren. Tijdens onze activiteiten bieden wij sprekers graag een presentje aan en dit wordt allemaal geregeld door de PR-extern. Daarnaast zorgen ze voor het bijhouden van de website en organiseren ze de vetchecks.

PR-intern
Ben jij creatief en goed met Sociale media? Dan is PR-intern een ideale functie. De PR-intern houden de studenten op de hoogte van al onze activiteiten. Er worden posters gemaakt, berichtjes op facebook en instagram gepost voor/tijdens/na onze activiteiten envragen van studenten beantwoord.

Commissie:
Samen met de commissievoorzitter ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops. Zij kunnen al hun praktische ideeën kwijt die ze missen in de studie en daarom de studenten willen aanbieden. Doordat de commissieleden apart vergaderen met de commissievoorzitter kost dit minder tijd dan een functie binnen het bestuur.

Ondanks dat wij een opdeling hebben in functies, werken wij samen als een team en zijn we allemaal betrokken bij het helpen op congressen, lezingen en andere activiteiten. Het VSGp-team is een hechte groep die naast de serieuze zaken ook veel lol heeft met elkaar. We streven er elk jaar naar om weer interessante lezingen, uitstapjes en workshops aan te bieden.