Uitstap Equitom

oktober 13, 2022

Op donderdag 13 oktober vond onze eerste activiteit van het jaar plaats, een uitstap naar de gerenommeerde paardenkliniek Equitom. Samen met een grote groep van enthousiaste studenten zakten we af naar Lummen voor een interessante namiddag.

We werden onthaald met een hapje en een drankje waarna de groep in 2 werd opgedeeld. Terwijl de eerste groep kon luisteren naar korte lezingen over de oprichting van de Equine Care Group waartoe Equitom behoort, enkele bijzondere casussen en het officiƫle internship dat je bij Equitom kan volgen, kreeg de tweede groep een rondleiding over het domein en in de kliniek. Vervolgens werden de groepen gewisseld zodat uiteindelijk iedereen het volledige programma doorlopen had. Nadien was er tijd om met de dierenartsen en chirurgen in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Nogmaals dankjewel aan het hele Equitom team voor de geweldige ontvangst en de interessante uitleg. En uiteraard ook dankjewel aan de studenten!