Masterworkshop: hoeven bekappen

december 8, 2022
Donderdag 8 december sloten we het semester af met een vaste waarde binnen onze workshops: hoeven bekappen. Samen met 14 studenten trokken we naar de smidse op de faculteit. Hier kregen we van hoefsmid Sebastiaan De Wulf uitleg over de verschillende instrumenten die gebruikt worden bij het bekappen. Ook gaf hij een kleine demonstratie over hoe je best begint aan het bekappen van hoeven.
Daarna was het de beurt aan de studenten zelf. Hoewel het bij Sebastiaan vlot en simpel leek te gaan, kwamen we er al snel achter dat het niet zo makkelijk is als het lijkt! Gelukkig kon iedereen rekenen op deskundige begeleiding van Sebastiaan, waardoor het een heel leerrijke en vooral ook gezellige workshop was.
Bedankt aan de aanwezige studenten voor de inzet en het enthousiasme. En natuurlijk ook heel erg bedankt aan Sebastiaan!
Hopelijk zien we jullie volgend semester allemaal terug. Aangezien de VGSp in 2023 haar 10 jarig bestaan viert, komen er extra speciale activiteiten aan dus houd zeker onze socials in de gaten!
Fijne feestdagen en veel succes met de examens!
Graag bedanken we hoofdsponsor Zoetis en sponsor Altano.