Nick Vos

Nick Vos

Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Nick Vos, 1e masterstudent en dit jaar de trotse voorzitter van VSGp. Omdat ik het belangrijk vind naast de studie ook andere dingen te doen, ben ik enkele jaren geleden gestart bij VSGp. In de afgelopen jaren heb ik als lid van de workshopcommissie en als PR-intern onze vereniging zien groeien tot wat het nu is; een dynamische vereniging gerund door een fanatiek bestuur. Het mooie aan VSGp vind ik de link tussen de professional en de student. We proberen deze stap zo klein mogelijk te maken voor een optimale overdracht van kennis en kunde. Voor dit jaar gaan we ons best doen om nog groter, professioneler en kwalitatief beter te worden. Hopelijk tot snel op één van onze activiteiten!

Stephanie Gelhard

Stephanie Gelhard

Vice-voorzitter & BEVA-verantwoordelijke

Afgelopen jaar heb ik binnen het VSGp de BEVA ("British Equine Veterinary Association") vertegenwoordigd naast mijn functie als penningmeester. Dit jaar heb ik het vice-voorzitterschap ingenomen, wat ik opnieuw mooi kan combineren met de verantwoordelijkheden voor de BEVA. Vorig academiejaar hebben wij met een geheel nieuw bestuur VSGp voortgezet, wat zeker een bijkomende uitdaging was! Gelukkig is eenieder enthousiast en gemotiveerd, dat maakt het ook erg leuk om onderdeel uit te maken van het VSGp bestuur. Hopelijk tot gauw op een van onze activiteiten, wie weet komen we elkaar eveneens tegen op het BEVA congres 12-15 september 2018 in Birmingham (UK)!

Maylin van der Laan

Maylin van der Laan

PR-Intern

Ik ben Maylin van der Laan, ik zit in de 2e master en ben 22 jaar. Net als vorig jaar zal ik de functie van PR-intern, dit jaar samen met Cedric, zo goed mogelijk vervullen! Vorig jaar hadden we een heel nieuw bestuur, het was even lastig in het begin maar uiteindelijk hebben we er een heel goed jaar van gemaakt. Ik weet zeker dat dat dit jaar ook weer gaat lukken met deze enthousiaste groep!

Cedric Wens

Cedric Wens

PR-Intern

Mijn naam is Cedric Wens, en dit jaar dien ik met veel trots als PR-intern in het bestuur van VSGp. Ik zit in mijn 3e bachelor, en ben met mijn 20 jaar de jongste van de groep. Ik wil dit jaar het bewijs zijn aan de studenten dat het nooit te vroeg is om zich te focussen op de praktijk, en dat je zelfs al vroeg in de opleiding je kan richten op het echte leven als dierenarts!

Pauline Berckmans

Pauline Berckmans

PR-Extern

Reeds bij het ontstaan van VSGp was ik aanwezig op verschillende lezingen. Ik vond het zeer interessant en boeiend om de verhalen van gerenommeerde dierenartsen te horen. Ik wilde graag deel uitmaken van de enthousiaste groep studenten die deze lezingen organiseerde. Zo kwam ik twee jaar geleden bij het bestuur terecht als Pr-Extern. Aangezien ik in mijn laatste jaar zit en de praktische kant ervan veel tijd in beslag neemt, deel ik nu graag mijn positie met het jong enthousiasme van Kirsten. Samen trachten we de vereniging financieel te ondersteunen en het contact met externe partners te onderhouden. Graag bouwen wij mee aan een razendsnel groeiend VSGp!

Kirsten Gerth

Kirsten Gerth

PR-Extern

Tijdens de bacheloropleiding in Antwerpen ben ik al een aantal keer in aanraking gekomen met de VSGp. Zo heb ik een paar keer geholpen op congressen en ook de lezingen vond ik erg leuk om te volgen. Toen ik hoorde dat er nieuwe bestuursleden werden gezocht heb ik meteen gereageerd. Ondertussen zit ik in de 1e master en ben ik erg blij onderdeel uit te maken van het bestuur. Alhoewel ik breed geïnteresseerd ben, heb ik altijd al een voorliefde gehad voor de geneeskunde van het paard. Ik voel me dan ook erg op mijn plek hier bij de VSGp. Ik denk dat we zeer leerrijke en leuke activiteiten op ons programma hebben staan en hoop dat zoveel mogelijk studenten hier net zo van zullen genieten als wijzelf!

Lisa Jochoms

Lisa Jochoms

Penningmeester

Na een jaar als voorzitter bij VSGp, zal ik dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen. Voor degene die mij nog niet kennen: ik ben Lisa Jochoms, 2e Master-studente, 25 jaar oud en ik kom uit de buurt van Nijmegen in Nederland. In de weekenden ben ik vaak te vinden bij mijn eigen paarden en 's nachts werk ik als barvrouw in een leuke kroeg. Mijn interesses liggen uiteraard bij de paarden, met name de orthopedie vind ik erg interessant. Maar ook in rundvee en kleine huisdieren ben ik zeker geïnteresseerd. We hebben dit jaar weer een erg leuk en enthousiast bestuur. Ik hoop dat het een succesvol jaar wordt met leuke lezingen en excursies voor alle geïnteresseerde studenten!

Dianne Groeneveld

Dianne Groeneveld

Voorzitter workshopcommissie

Na een jaar commissielid te zijn geweest leek het me een leuke uitdaging om het komende jaar de voorzitter van de workshopcommissie te zijn. Ik zorg er samen met de rest van de leden van de workshopcommissie voor dat er het jaar door verschillende interessante en praktische workshops op het programma staan. Zo proberen wij zo goed mogelijk aan onze eigen slogan bij te dragen!