Nick Vos

Nick Vos

Voorzitter

Ik ben Nick Vos, 23 jaar en 2e masterstudent optie paard. De optie paard is voor mij een logische keuze geweest, aangezien ik mijn hele leven al erg geĆÆnteresseerd ben in alle facetten van de paardensport en de fokkerij. De afgelopen jaren heb ik al in eerdere besturen mijn steentje bijgedragen. Het is fantastisch om te zien hoe onze vereniging gegroeid is en blijft groeien. Ik ben dan ook erg trots dat ik dit jaar, net zoals vorig jaar, voorzitter van VSGp mag zijn. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel met diergeneeskunde bezig door veel naar congressen en symposia (en de afsluitende feestjes šŸ˜‰) te gaan. Daarnaast vind ik het heel erg leuk en belangrijk om dingen met familie en vrienden te doen en naar het buitenland te gaan. Vroeger heb ik zelf ook veel gereden, maar dat staat nu even op een lager pitje. Ook dit jaar gaan we als bestuur ons uiterste best doen om leuke en interessante activiteiten op poten te zetten. Hopelijk tot snel op een van onze evenementen!

Dianne Groeneveld

Dianne Groeneveld

Vice-voorzitter & BEVA-verantwoordelijke

Ik ben Dianne Groeneveld en zit momenteel grotendeels in de 2de master. Volgend semester zal ik voor optie paard kiezen, een keuze waar ik niet lang over na heb hoeven denken. Ik hou erg van nieuwe mensen ontmoeten en netwerken en ben daarom bij de VSGp erg op mijn plek. Na vorig jaar met veel plezier voorzitter van de workshop-commissie te zijn geweest ben ik dit jaar actief als vice-voorzitter. Ik ondersteun daarbij het bestuur en vooral de voorzitter in allerlei verschillende taken. Ook ben ik dit jaar de BEVA-vertegenwoordiger en kun je dus met alle vragen rondom de BEVA bij mij terecht!

Marie Buelens

Marie Buelens

PR-Intern

Hey iedereen. Ik ben Marie Buelens, een 2e Master student met een grote passie voor paarden. Hierdoor kies ik ook voor optie paard, keuzevak kleine huisdieren. Door deze interesse wou ik dan ook graag deel uitmaken van het VSGp team om samen met hen toffe en interessante lezingen en workshops te organiseren voor jullie. Dit uiteraard gecombineerd met de nodige ontspanning in de vorm van een klein feestje. Als sociaal persoon leg ik ook graag nieuwe contacten, wat hier ideaal kan. Dit is dus de perfecte combinatie met mijn functie als Pr-intern, wat ik heel graag uitoefen samen met mijn maatje Cedric.

Cedric Wens

Cedric Wens

PR-Intern

Ik ben Cedric Wens, 21 jaar. Dit jaar zit ik in de 1e master, en vervul ik als 2e jaar op rij de functie van PR-Intern in het bestuur van VSGp. Met dit team kijk ik ernaar uit om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en leuke activiteiten die wij als studenten kunnen beleven. Samen met Marie zal ik proberen jullie als student zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de aankomende en afgelopen evenementen van onze vereniging!

Kirsten Gerth

Kirsten Gerth

PR-Extern

Hoi allemaal. Ik ben Kirsten. 23 jaar en ik zit momenteel in de 2e master. Ik ben vorig jaar gestart in het bestuur van VSGp als PR-extern. We hebben vorig jaar veel leuke dingen kunnen organiseren en ik heb het erg naar mijn zin gehad binnen het leuke VSGp team. Ik vind het erg leuk om, als aanvulling op onze opleiding, al eens iets meer rond te kijken en mensen te ontmoeten binnen ons vakgebied. Door de sprekers die voor ons lezingen komen geven en de bedrijven en congressen die we samen bezoeken voel ik me dan ook erg op mijn plek binnen VSGp. Daarom ben ik ook dit jaar weer PR-extern geworden. Ik denk dat we ook nu weer een heel goed en enthousiast team hebben. We hebben ondertussen al weer een aantal succesvolle activiteiten achter de rug maar er volgt nog veel meer leuks! Hou allemaal de mail en onze Facebook pagina in de gaten en dan hoop ik jullie met zoveel mogelijk op onze komende activiteiten te zien!

Kim ter Bruggen

Kim ter Bruggen

PR-Extern

Ik ben Kim ter Bruggen, 3e bachelor student en 21 jaar. Al van jongs af aan heb ik een passie voor dieren en ben ik actief in de paardensport. In de weekenden en vakanties ben ik dan ook vooral bij de paarden te vinden. Ik hou van gezelligheid en vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, lezingen te organiseren, betrokken te zijn bij congressen en workshops en mijn contacten uit te breiden binnen de paarden- en diergeneeskundige wereld. De functie van PR-extern past dus helemaal bij mij! Ik zie het dan ook als een leuke uitdaging om mijn steentje bij te dragen binnen de VSGp. De afgelopen tijd hebben we al verschillende interessante lezingen georganiseerd met zeer goede sprekers. Maar ook tijdens het tweede semester staan er weer leuke en leerzame lezingen en workshops gepland! Hopelijk zie ik jullie dan!

Melissa Kamps

Melissa Kamps

Penningmeester

Mijn naam is Melissa, zoals 99% van de paardenliefhebbers kan ik mij niets anders herinneren dan dolgraag rond paarden te willen zijn. Ik heb er voor gekozen bij VSGp te gaan, omdat ik sowieso al overenthousiast bij elke activiteit aanwezig was en graag betrokken wilde zijn bij het organiseren van de activiteiten. Omdat ik liever op reis ben dan achter mijn bureauā€™tje zit, en mijn budgeteer-skills dat mede mogelijk maken, leek de functie penningmeester mij op het lijf geschreven te zijn. Deze functie laat mij toe er zo nu en dan eens tussen uit te glippen en wanneer mogelijk extra bij te springen!

Charlotte van Hoof

Charlotte van Hoof

Voorzitter workshopcommissie

Hallo ik ben Charlotte Van Hoof en ben derde master studente diergeneeskunde. Het laatste jaar is volledig gevuld met stages, klinieken en een masterproef, maar toch verhindert dit mij niet om me in te zetten voor VSGp. Net zoals vorig jaar maak ik deel uit van de workshop commissie, maar dit jaar als voorzitter van een zeer geƫngageerd team. Tijdens het organiseren van deze workshops komen we in contact met professoren en dierenartsen zowel binnen als buiten de universiteit. Het doel van deze workshops is om een stap dichter bij de praktijk te komen. Het nieuwe commissie team bestaat uit gemotiveerde leden met vele nieuwe ideeƫn waarvan we ƩƩn dit semester hebben kunnen realiseren met succes. Ik kijk er naar uit om onze samenwerking verder te zetten in het volgende semester!