Bestuur 2019-2020

 

Kim ter Bruggen

Kim ter Bruggen

Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Kim ter Bruggen, 21 jaar en ik zit in 1e master. Ik ben vorig jaar gestart in het bestuur van de VSGp als PR-extern en dit jaar is het aan mij de eer om voorzitster te zijn van de VSGp. Al van jongs af aan heb ik een passie voor dieren en ben ik actief in de paardensport. Voor wat ontspanning tijdens mijn studie ben ik nog regelmatig te vinden tussen de paarden of op een feestje. Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus twijfel niet om mij of een van de andere VSGp-leden aan te spreken als je vragen hebt. Ik ben erg trots en zeer enthousiast om er samen met een gemotiveerd team weer een leerzaam, interessant en gezellig jaar van te maken met veel lezingen, uitstapjes en workshops! Blijf op de hoogte via onze Facebook, Instagram of website en Hopelijk zie ik jullie snel bij een van onze activiteiten!

Nick Vos

Nick Vos

Vicevoorzitter & BEVA-verantwoordelijke

Ik ben Nick Vos, 24 jaar en laatstejaars optie paard. De optie paard is voor mij een logische keuze geweest, aangezien ik mijn hele leven al erg geïnteresseerd ben in alle facetten van de paardensport en de fokkerij. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel met diergeneeskunde bezig door veel naar congressen en symposia te gaan. Daarnaast vind ik het heel erg leuk en belangrijk om dingen met familie en vrienden te doen en naar het buitenland te gaan. De afgelopen jaren heb ik al in eerdere besturen mijn steentje bijgedragen. Het is fantastisch om te zien hoe onze vereniging gegroeid is en blijft groeien. Dit jaar ondersteun ik Kim als vicevoorzitter, tevens ben ik verantwoordelijke voor de BEVA avond en maak ik onderdeel uit van de congrescommissie. Ook dit jaar gaan we als bestuur ons uiterste best doen om leuke en interessante activiteiten op poten te zetten. Hopelijk tot snel op een van onze evenementen!

Kirsten de Klerk Wolters

Kirsten de Klerk Wolters

PR-Intern

Ik ben Kirsten de Klerk Wolters, 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn 3e bachelor. Mijn dagen spendeer ik natuurlijk het liefst tussen de paarden, dus ik hoop ooit van deze passie mijn beroep te kunnen maken. Met heel veel plezier vervul ik dit jaar de functie van PR-Intern. Samen met Melissa maak ik onder andere de aankondigingen en posters voor de evenementen die wij met VSGp organiseren. Ik vind het leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen bij deze functie, en het is natuurlijk super fijn om met zo’n gemotiveerd en gezellig team samen te mogen werken. Ik kan niet wachten op het jaar dat ons nog te wachten staat!

Melissa Kamps

Melissa Kamps

PR-Intern

Mijn naam is Melissa en tijdens mijn 2e jaar bij VSGp mag ik de functie van PR-Intern bekleden met Kirsten. Na een jaar streng de schatkist van onze club bewaakt te hebben, mag ik nu mijn creatieve geest de vrije loop geven. Mijn liefde voor tekenen is zo oud als mijn ponyliefde. Foto’s trekken en klungelen met Photoshop & Lightroom zijn al meer dan 10 jaar niet meer weg te denken uit mijn leven. Kirsten en ik zullen dit jaar de posters maken, foto’s trekken en de social media accounts managen. Mocht je vragen hebben over VSGp (of foto’s willen van je paard), ik ben 9/10x op kliniek te vinden ergens tussen gang 2 en de manege.

Iris van der Neut

Iris van der Neut

PR-Extern

Mijn naam is Iris, ik ben 23 jaar en ik hoop dit jaar mijn bachelor af te ronden. Waar bijna iedereen tijdens de middelbare schooltijd een bijbaantje in de supermarkt koos, koos ik ervoor om op een grote stal te gaan werken. Hier is mijn interesse voor paardengeneeskunde ontstaan en heb ik veel geleerd over de fokkerij, de handel en de paardenwereld op zichzelf. Toen de kans zich voordeed om een functie te bekleden binnen VSGp heb ik deze met beide handen aangegrepen. De functie van PR-Extern past mij omdat ik graag nieuwe contacten maak. Samen met Elien zal ik het contact met de sponsoren onderhouden en de website blijven updaten. Ik ben altijd in voor een leuk gesprek dus bij vragen of suggesties kun je me altijd aanspreken!

Elien Joos

Elien Joos

PR-Extern

Hallo iedereen laat ik mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Elien Joos, 22 jaar oud en zit in mijn eerste master jaar. Al van jongs af aan ben ik niet weg te slaan bij paarden, alles wat met paarden te maken heeft maakt mij enthousiast. Toen ik een keuze moest maken bij het verlaten van het middelbaar was het meteen duidelijk: “Ik word dierenarst”. Binnenin de VSGp kan ik mijn passie voor paarden verder uitwerken. Dit jaar neem ik dan ook met veel plezier de functie van PR-extern over samen met Iris. Nieuwe mensen leren kennen en contacten leggen zijn echt mijn ding daarom heb ik ook voor deze functie gekozen. We hebben verschillende leuke activiteiten op de agenda staan. Ik heb er alvast zin in, hopelijk jullie ook.

Lieke van der Leun

Lieke van der Leun

Penningmeester

Ik ben Lieke van der Leun, 21 jaar en ik zit momenteel in het laatste jaar van de Bachelor. Paarden zijn van kleins af aan mijn passie. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar leuke activiteiten met het bestuur te organiseren. Wij hebben een heel enthousiast en gemotiveerd team waar ik het volste vertrouwen in heb. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester. Deze functie laat het toe om naast het boekhouden ook bij te springen als er hulp nodig is bij de andere functies. Deze afwisselende functie past goed bij mij want ik vind het leuk om zowel mijn contacten bij de studenten op de faculteit als contacten binnen de paardendiergeneeskunde uit te breiden. Er staan al een aantal leuke activiteiten op de planning voor dit jaar. Hopelijk zien wij jullie dan. Mochten jullie vragen hebben of suggesties dan kunnen jullie ons altijd aanspreken!

Cedric Wens

Cedric Wens

Voorzitter workshopcommissie

Mijn naam is Cedric Wens, 22 jaar en zit in mijn 2e master. De 2 vorige jaren fungeerde ik als PR-Intern bij VSGp. Het aankomende jaar zal ik in het bestuur de workshops verzorgen als voorzitter van de workshopcommissie. Achter mij staat een ontzettend gemotiveerd team, zijnde de workshopcommissie. Samen proberen wij jullie het aankomende jaar de praktijk te doen voelen met jullie handen. Ik heb er alvast heel erg veel zin in, en hopelijk zien wij elkaar op een van onze activiteiten!