Bestuur 2021-2022

Iris van der Neut

Iris van der Neut

Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Iris, ik ben 25 jaar en zit tussen 1e en 2e master in. Na twee jaar PR-Extern te zijn geweest mag ik dit jaar de functie van voorzitter op mij nemen. Net zoals bijna iedereen bij optie paard, ben ik al erg lang op een of andere manier tussen de paarden te vinden. Tijdens de studie is dit allemaal op een wat lager pitje komen te staan, daarom dat ik zo blij ben dat ik via de VSGp toch nog een beetje extra paard kan doen. We hopen dat we dit jaar weer zo veel mogelijk normaal onze activiteiten kunnen laten doorgaan. Ik heb in elk geval alle vertrouwen in ons team dat we er ongeacht de situatie het beste van gaan maken met hopelijk veel enthousiaste deelnemers!

Thomas Piedfort

Thomas Piedfort

Vicevoorzitter & BEVA verantwoordelijke

Hallo iedereen! Ik ben Thomas Piedfort, 24 jaar en ik zit in de 2e master. Van jongs af aan zit ik al tussen de paarden. Voor ik aan de studie begon, was ik elk weekend te vinden op een nationale of internationale jumping wedstrijd. Vanaf jonge leeftijd ben ik gepassioneerd door paarden en ik ben dan ook zeer blij dat ik van mijn passie mijn beroep zal kunnen maken. Ik zal dit jaar de functie van vicevoorzitter op mij nemen binnen VSGp. Ook ben ik dit jaar de BEVA verantwoordelijke. Het zijn nog een wat moeilijke tijden, maar met wat extra inzet en met jullie enthousiasme maken we er alsnog een fantastisch jaar van!

Timo Van Lil

Timo Van Lil

PR-Intern

Helaba! Ik ben Timo Van Lil, 21 jaar en ik zit in mijn 3e bachelor. Geboren in de paardenwereld en altijd als sport gedaan, nu kan ik dankzij VSGp mijn passie verder uitwerken. Dit jaar is mijn eerste jaar als bestuurslid, met veel plezier zal ik eentje van de twee PR-intern’s zijn. Wij onderhouden de Facebook- en Instagrampagina maar ook maken wij de posters voor de evenementen. Ik kijk alvast enorm uit naar de toffe activiteiten die we dit jaar voor jullie klaar hebben. Hopelijk zie ik jullie daar!

Selina Wouters

Selina Wouters

PR-Intern

Hallo allemaal! Ik ben Selina Wouters, 21 jaar en ik zit in de 1e master. Ik ben al heel mijn leven erg veel met paarden bezig en ook tijdens mijn bachelorjaren heb ik dit voortgezet. Nu is het even wat minder, dus dan steek ik die tijd graag in VSGp als PR-intern. Bovendien heb ik mijn bachelor aan de UAntwerpen gedaan. Ik heb dus gesolliciteerd bij VSGp zonder veel over Merelbeke te weten, maar de rest van het bestuur heette mij meteen welkom. Dus aan de UA-studenten, laat het je zeker niet tegenhouden! Tot binnenkort!

Jeroen Donders

Jeroen Donders

PR-Extern

Mijn naam is Jeroen Donders, 25 jaar en ik zit momenteel in mijn 2e master. Door de jaren heen heb ik een steeds grotere interesse opgebouwd voor de geneeskunde van het paard. Dit komt onder andere door lezingen en workshops georganiseerd door de VSGp. Daarom ben ik dan ook blij dat ik dit jaar als PR-Extern kan bijdrage aan deze mooie studievereniging. Ik kijk er naar uit om samen met Laura het contact met sponsoren te onderhouden en lezingen te organiseren. Ook ben ik dit jaar de verantwoordelijke voor de vetchecks.

Laura Zevenhuizen

Laura Zevenhuizen

PR-Extern

Ik ben Laura Zevenhuizen, 22 jaar en ik zit momenteel in de 2e master. Vanaf jongs af aan bevind ik mij al tussen de paarden en ik draag dan ook met veel plezier mijn steentje bij aan de VSGp. Twee jaar geleden heb ik samen met een aantal medestudenten de workshops van VSGp georganiseerd. Vorig jaar heb ik samen met Kirsten de functie van PR-Intern op mij genomen. Dit jaar zal ik de functie van PR-Extern op mij nemen. Samen met Jeroen zal ik het contact met de sponsoren blijven onderhouden, opzoek gaan naar eventuele nieuwe sponsoren en de website blijven updaten. We hopen dat we dit jaar weer zo veel mogelijk offline evenementen kunnen organiseren en hopen jullie in groten getale te zien!

Kirsten de Klerk Wolters

Kirsten de Klerk Wolters

Penningmeester

Hoi! Ik ben Kirsten de Klerk Wolters, 22 jaar. Ik zit momenteel in de 2e master. Net als mijn mede-bestuursleden ben ik in mijn vrije tijd het liefst tussen de paarden te vinden. Hiervoor rij ik dan ook elk weekend op en neer tussen Gent en het noorden van Nederland! Na 2 jaar PR-Intern te zijn geweest bij VSGp, heb ik dit jaar gekozen om naar een andere functie te switchen. Als penningmeester houd ik me bezig met de VSGp kas en zorg ik dat alle boekhouding in orde is. Naast deze taken probeer ik natuurlijk met de rest van het VSGp team leuke activiteiten en lezingen te organiseren voor onze medestudenten. Ook dit jaar is alles nog wat twijfelachtig met de corona maatregelen, maar we proberen er met z'n allen toch weer een interessant en gezellig jaar van te maken!

Lieke van der Leun

Lieke van der Leun

Voorzitter workshopcommissie

Ik ben Lieke van der Leun, 23 jaar en ik zit momenteel in het tweede jaar van de master. Dit jaar vervul ik de functie van workshopcommissie voorzitter. Samen met Esther, Jip en Stijn vormen wij de commissie. Wij zijn heel enthousiast en gedreven om dit jaar terug praktische workshops te organiseren in plaats van online. Wij hopen hiermee dat de studenten een stapje dichter bij de praktijk komen. Mochten jullie vragen hebben of suggesties dan mag je mij altijd aanspreken!