Bestuur 2022-2023

Iris van der Neut

Iris van der Neut

Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Iris en ik rond dit jaar de 2e master af. Voor mijn vierde jaar bij de VSGp mag ik nog eens de rol van voorzitter op mij nemen. Net zoals bijna iedereen bij optie paard, ben ik al erg lang op een of andere manier tussen de paarden te vinden. Tijdens de studie is dit allemaal op een wat lager pitje komen te staan, daarom is de VSGp voor mij perfect om toch nog een beetje extra paarden in mijn leven te hebben. De agenda voor dit jaar begint al goed te vullen en ik hoop dat jullie weer net zo enthousiast zijn als wij!

Kirsten de Klerk Wolters

Kirsten de Klerk Wolters

Vicevoorzitter & BEVA verantwoordelijke

Helloo! Ik ben Kirsten de Klerk Wolters, 23 jaar. Dit is mijn 4e en helaas ook laatste jaar bij VSGp. Iris en ik hebben de afgelopen 3 jaar samen bijna alle functies binnen het bestuur doorlopen en ik vind het onwijs leuk dat wij onze VSGp jaren nu mogen afsluiten als voorzitter en vice-voorzitter. Als kers op de taart vieren wij het tien jarig jubileum van de vereniging, dus we gaan er natuurlijk een extra speciaal jaar van maken! Ik kijk er naar uit jullie weer terug te zien of te ontmoeten op onze activiteiten. Tot snel!

Siara Floren

Siara Floren

PR-Intern

Hey iedereen! Mijn naam is Siara Floren en ik zit nu in de 1e master. Net zoals bij de andere leden zit de paardenmicrobe er bij mij al van jongs af aan in. Ik ben zelf een recreatieve ruiter die echt kan genieten van de kleine momenten tussen de paarden. Verder ben ik altijd al zeer geïnteresseerd geweest in de geneeskunde van het paard, en deze interesse groeit nog elke dag. Een plaatsje in het bestuur van de VSGp leek mij dan ook een perfecte aanvulling. Ik zal dit jaar samen met Selina de functie PR-intern uitvoeren. We hopen vooral nog meer interactie met de studenten te hebben, zodat iedereen kennis kan maken met de VSGp! Ik hoop jullie snel te zien op een van onze lezingen of activiteiten dit academiejaar, tot snel!

Selina Wouters

Selina Wouters

PR-Intern

Hallo allemaal! Ik ben Selina Wouters, 22 jaar en ik zit in de 2e master. Ik ben al heel mijn leven erg veel met paarden bezig en ook tijdens mijn bachelorjaren heb ik dit voortgezet. Nu is het even wat minder, dus dan steek ik die tijd graag in VSGp als PR-intern. Bovendien heb ik mijn bachelor aan de UAntwerpen gedaan. Ik heb dus gesolliciteerd bij VSGp zonder veel over Merelbeke te weten, maar de rest van het bestuur heette mij meteen welkom. Dus aan de UA-studenten, laat het je zeker niet tegenhouden! Tot binnenkort!

Claire Brandon Bravo Bruinsma

Claire Brandon Bravo Bruinsma

PR-Extern

Hey! Ik ben Claire Brandon Bravo Bruinsma, 22 jaar oud en zit in de 3e bachelor. Ik ben opgegroeid met dieren en riep al snel 'ik wil dierenarts worden’. Samen met Jip zal ik het contact met de sponsoren onderhouden, op zoek gaan naar nieuwe sponsoren en de website up to date houden. Ik kijk er naar uit om met ons gezellige bestuur jullie paardenwereld te verbreden! Tot op onze activiteiten.

Jip Bergman

Jip Bergman

PR-Extern

Hoi hoi, Ik ben Jip Bergman, 20 jaar oud en zit nu voor het tweede jaar bij VSGp. Sinds kleins af aan ben ik al te vinden tussen de dieren en wist ik zeker dat ik later dierenarts wilde worden. Samen met Claire pak ik de taak van PR-extern op me en ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de vetchecks. We kijken er enorm naar uit om dit jaar weer allerlei leuke activiteiten te organiseren voor jullie!

Anne de Ruiter

Anne de Ruiter

Penningmeester

Hallo allemaal! Ik ben Anne de Ruiter, 24 jaar en zit mijn 2de master. Mijn passie voor paarden is al jong begonnen en later overgegaan in een passie voor Diergeneeskunde. Deze passie kan ik ook uiten als bestuurslid van VSGp. Dit jaar ben ik de penningmeester van VSGp. Als penningmeester houd ik me vooral bezig met de betalingen en de boekhouding van onze vereniging.

Esther Detailleur

Esther Detailleur

Voorzitter workshopcommissie

Hallo! Mijn naam is Esther Detailleur, 23 jaar oud en zit in mijn 2e master. Ik ben gepassioneerd door het Arabische volbloedpaard en van kleins af aan had ik al een grote interesse in de paardengeneeskunde, toen wist ik al zeker: “Ik word dierenarts”. Er is niets leuker dan van je passie je beroep te maken, toch? Dit jaar ga ik samen met Stijn, Lauren en Casimir verschillende workshops organiseren. Zo gaan wij jullie een stapje dichter bij de praktijk brengen. Wij kijken er alvast enorm naar uit, hopelijk jullie ook! Mochten jullie vragen hebben of suggesties dan mag je mij altijd aanspreken!