Workshop commissie

Lieke van der Leun

Lieke van der Leun

Voorzitter workshopcommissie

Ik ben Lieke van der Leun, 23 jaar en ik zit momenteel in het tweede jaar van de master. Dit jaar vervul ik de functie van workshopcommissie voorzitter. Samen met Esther, Jip en Stijn vormen wij de commissie. Wij zijn heel enthousiast en gedreven om dit jaar terug praktische workshops te organiseren in plaats van online. Wij hopen hiermee dat de studenten een stapje dichter bij de praktijk komen. Mochten jullie vragen hebben of suggesties dan mag je mij altijd aanspreken!

Jip Bergman

Jip Bergman

Hallo iedereen, ik ben Jip Bergman, 19 jaar en zit in mijn 2de bachelor. Sinds kleins af aan ben ik al te vinden tussen de paarden en wist ik zeker dat ik later dierenarts wilde worden. Ik kijk er naar uit om aankomend jaar samen met de rest van de commissie interessante en leuke workshops voor jullie te organiseren zodat jullie een stapje dichter bij de praktijk worden gebracht!

Stijn Rosiers

Stijn Rosiers

Hallo, ik ben Stijn en zit in de 2e master. In tegenstelling tot vele van mijn collega’s bij VSGp ben ik niet opgegroeid tussen de paarden. De interesse in de paardendiergeneeskunde is begonnen aan de universiteit en blijft elk jaar toenemen. Samen met Lieke, Jip en Esther willen wij alle geïnteresseerden/gepassioneerden studenten meer praktische handelingen en tips laten ervaren. Na een moeilijke periode waarin quasi niks kon doorgaan zijn wij met de workshop commissie laaiend enthousiast vele verschillende activiteiten te organiseren. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij en mogen we jullie verwelkomen op 1 of meerdere van onze workshops !! Tot dan!

Esther Detailleur

Esther Detailleur

Hallo! Mijn naam is Esther Detailleur, 22 jaar oud en zit in mijn eerste masterjaar. Ik ben gepassioneerd door het Arabische volbloed paard en van kleins af aan had ik al een grote interesse in de paardengeneeskunde, toen wist ik al zeker: “Ik word dierenarts”. Er is niets leuker dan van je passie je beroep te maken, toch? Dit jaar ga ik samen met Lieke, Jip en Stijn verschillende workshops organiseren. Zo gaan wij jullie een stapje dichter bij de praktijk brengen. Wij kijken er alvast enorm naar uit, hopelijk jullie ook!

De workshopcommissie wordt gesponsord door: