Workshop commissie

De workshopcommissie bestaat uit een aantal zeer gemotiveerde leden die instaan voor de praktische activiteiten van de VSGp. Als workshopcommissie zorgen wij door het jaar heen voor een aantal interessante en praktische workshops omtrent de geneeskunde van het paard. Dit jaar zullen er thema's voorbij komen zoals geleidingsanesthesie, echografie van de pezen en een workshop omtrent het hart. Door de grote verscheidenheid aan onderwerpen hopen we dan ook zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Ook proberen we de workshops zo in te richten dat studenten uit verschillende jaren al kunnen proeven van de praktische kant van de diergeneeskunde. We hebben enorm veel zin om er een fantastisch jaar van te maken! Hou voor verdere informatie over de workshops zeker onze facebook en website in de gaten.

 

De workshopcommissie wordt gesponsord door:

                                   

Cedric Wens

Cedric Wens

Voorzitter workshopcommissie

Mijn naam is Cedric Wens, 22 jaar en zit in mijn 2e master. De 2 vorige jaren fungeerde ik als PR-Intern bij VSGp. Het aankomende jaar zal ik in het bestuur de workshops verzorgen als voorzitter van de workshopcommissie. Achter mij staat een ontzettend gemotiveerd team, zijnde de workshopcommissie. Samen proberen wij jullie het aankomende jaar de praktijk te doen voelen met jullie handen. Ik heb er alvast heel erg veel zin in, en hopelijk zien wij elkaar op een van onze activiteiten!

Iris de Wilde

Iris de Wilde

Ik ben Iris de Wilde, 25 jaar en zit momenteel in mijn 2e masterjaar. Uiteraard kies ik voor optie paard dit jaar. Ik heb vooral interesse in de chirurgie en wondheling, en hoop dat ik later mij hierin kan specialiseren. Ik ben jaren actief geweest in de dressuursport, maar dit is helaas gestopt tijdens de studie. Natuurlijk ligt nog steeds mijn hart bij paarden, vandaar dat ik vorig jaar lid ben geworden van de commissie van VSGp en heb besloten om het nog een jaar te blijven doen. Ik hou ervan om naast mijn studie veel met congressen en andere activiteiten bezig te zijn, vooral in het buitenland. De VSGp commissie zorgt ervoor dat ik zelf kan bijdragen aan het organiseren hiervan om hopelijk jullie extra motivatie te geven om dierenarts te worden. Ik heb er zin in om er nog een tof jaar van te maken met veel interessante activiteiten. Hopelijk tot snel!

Laura Zevenhuizen

Laura Zevenhuizen

Ik ben Laura Zevenhuizen, 20 jaar en ik zit momenteel in de 3e bachelor. Vanaf jongs af aan bevind ik me al tussen de paarden en ik vind het dan ook super leuk om mij in te zetten voor de VSGp. Het bijwonen van lezingen en het helpen op congressen doe ik met veel plezier en ook het leren kennen van nieuwe mensen spreekt mij erg aan. Dit jaar maak ik deel uit van de commissie om zo leuke en interessante workshops te organiseren. Op deze manier kunnen studenten meer praktische ervaring opdoen, wat denk ik alleen maar bevorderlijk is voor het worden van een goede dierenarts. Voor de bachelorstudenten hebben we al een gave workshop kunnen realiseren en ook voor de masters zijn we druk bezig. Ik heb het nu al super naar mijn zin binnen de VSGp en ik hoop dat wij met onze lezingen, workshops, uitjes en andere activiteiten er een leuk jaar van kunnen maken voor jullie!

Katrien Marolt

Katrien Marolt

Ik ben Katrien Marolt, 24 jaar en volg vakken van zowel 1e als 2e master. 
 Al van jongs af aan ben ik een grote dierenvriend en hierdoor was de opleiding diergeneeskunde de enige optie voor mij. Tussen de paarden voel ik mij het meeste thuis waardoor ik al vanaf het begin wist dat ik voor optie paard zou kiezen en de evenementen van de VSGp trokken daarom al snel mijn aandacht. Ik denk dat het belangrijk is om zoveel mogelijk je praktische kennis en vaardigheden te verbeteren en de VSGp biedt hier de mogelijkheid toe. Ik wou hier dan ook graag deel van uitmaken en ben daarom heel enthousiast met mijn plaats binnen de commissie. Samen met de rest van het team, zal ik mijn best doen om aankomend jaar interessante activiteiten voor jullie te organiseren die jullie nog meer aansporen om een goede dierenarts te worden!