De workshopcommissie bestaat uit een aantal zeer gemotiveerde leden die instaan voor de praktische activiteiten van de VSGp. Als workshopcommissie zorgen wij door het jaar heen voor een aantal interessante en praktische workshops omtrent de geneeskunde van het paard. Dit jaar zullen er thema's voorbij komen zoals geleidingsanesthesie, echografie van de pezen en een workshop omtrent het hart. Door de grote verscheidenheid aan onderwerpen hopen we dan ook zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Ook proberen we de workshops zo in te richten dat studenten uit verschillende jaren al kunnen proeven van de praktische kant van de diergeneeskunde. We hebben enorm veel zin om er een fantastisch jaar van te maken! Hou voor verdere informatie over de workshops zeker onze facebook en website in de gaten.

 

De workshopcommissie wordt gesponsord door:

                                   

Dianne Groeneveld

Dianne Groeneveld

Voorzitter workshopcommissie

Na een jaar commissielid te zijn geweest leek het me een leuke uitdaging om het komende jaar de voorzitter van de workshopcommissie te zijn. Ik zorg er samen met de rest van de leden van de workshopcommissie voor dat er het jaar door verschillende interessante en praktische workshops op het programma staan. Zo proberen wij zo goed mogelijk aan onze eigen slogan bij te dragen!

Floor Dormans

Floor Dormans

In 2013-2014 is de workshopcommissie van de VSGp opgericht. Sindsdien maak ik deel uit van de commissie. Twee jaar geleden ben ik een jaar commissievoorzitter geweest en hebben we een tandheelkunde workshop georganiseerd. De studenten mochten onder begeleiding van paardenartsen een volledige gebitsbehandeling uitvoeren! Ik vind het superleuk om met mijn collega's deze praktische workshops te organiseren. Het zijn onvergetelijke dagen en het is super fijn als je merkt dat de medestudenten na een lange dag met een voldaan gevoel en glimlach naar huis gaan!

Lynn Kraak

Lynn Kraak

Sinds vorig jaar zit ik bij de VSGp workshopcommissie. Het organiseren van evenementen vind ik altijd erg leuk en het is fijn om te zien dat het met zoveel enthousiasme door onze medestudenten wordt ontvangen. Ook dit jaar hebben we weer veel op het programma staan en met het super leuke team dat we nu hebben gaat dat zeker een succes worden.

Charlotte van Hoof

Charlotte van Hoof

Sinds het academiejaar 2017-2018 maak ik deel uit van de workshopcommissie. Ik vind het geweldig om in teamverband activiteiten voor medestudenten te organiseren en hen te laten proeven van het praktisch gedeelte van het beroep paardenarts. Bovendien komen we als commissie tijdens onze zoektocht naar workshoponderwerpen en excursieplaatsen al meer in aanraking met de dierenartsenwereld na het afstuderen. Het is met andere woorden een eer om deel uit te maken van deze commissie!