Workshop commissie

Casimir Vanden Borre

Casimir Vanden Borre

Voorzitter workshopcommissie

Hey, mijn naam is Casimir Vanden Borre. Ik ben 22 jaar en zit in de 2ste master. Al van zolang ik mij kan herinneren spelen paarden een centrale rol in mijn leven en ik ben zelf dan ook een ambitieuze dressuurruiter. Ik zal dit jaar samen met Emma, Isabelle en Eléonore verantwoordelijk zijn voor het organiseren van verschillende workshops. De workshops richten zich op de praktijk, zo kunnen jullie bepaalde handelingen leren kennen of extra inoefenen. Indien jullie vragen of suggesties hebben, mogen jullie ons zeker aanspreken of contacteren! Hopelijk slagen we in het organiseren van workshops die nuttig en interessant zijn. Wij kijken er naar uit, tot snel!

Isabelle Hoogendoorn

Isabelle Hoogendoorn

Hoi! Ik ben Isabelle Hoogendoorn, 21 jaar en zit in mijn 3e bachelor. Mijn passie voor paarden is al jong begonnen en later overgegaan in een passie voor Diergeneeskunde. Deze passie kan ik ook uiten als bestuurslid van VSGp. Dit jaar zit ik in de workshop commissie van VSGp samen met Casimir, Eléonore en Emma. Ik vind leuk om zo het een stapje dichter bij de praktijk te komen.

Eléonore Diakité

Eléonore Diakité

Hey, mijn naam is Eléonore Diakité. Ik ben 19 jaar oud en zit in 2de bach. Dit is men eerste jaar als bestuurslid van de VSGp. Hier maak ik deel uit van de workshopcommissie. Dat betekent dat ik mee mag brainstormen en helpen bij het realiseren van de workshops. Voor dit jaar hoop ik dat samen met men medecommissieleden toffe en onvergetelijke workshops tot bij jullie te kunnen brengen. Hierin heb ik alle vertrouwen, tot ooit op campus!

Emma Vanvuchelen

Emma Vanvuchelen

Hi! Mijn naam is Emma, ik ben 23 jaar en zit in mijn 2e master optie paard. Dit is mijn eerste jaar binnen de VSGp en samen met Casimir, Eléonore en Isabelle maak ik deel uit van de workshopcommissie. Wij doen samen ons best om voor jullie leerrijke en leuke workshops/uitstappen te organiseren! Moesten jullie nog ideeën hebben voor ons of met vragen zitten, aarzel niet om mij even aan te spreken of een berichtje te sturen. Tot snel!

De workshopcommissie wordt gesponsord door: