Workshop commissie

De workshopcommissie bestaat uit een aantal zeer gemotiveerde leden die instaan voor de praktische activiteiten van de VSGp. Als workshopcommissie zorgen wij door het jaar heen voor een aantal interessante en praktische workshops omtrent de geneeskunde van het paard. Dit jaar zullen er thema's voorbij komen zoals geleidingsanesthesie, echografie van de pezen en een workshop omtrent het hart. Door de grote verscheidenheid aan onderwerpen hopen we dan ook zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Ook proberen we de workshops zo in te richten dat studenten uit verschillende jaren al kunnen proeven van de praktische kant van de diergeneeskunde. We hebben enorm veel zin om er een fantastisch jaar van te maken! Hou voor verdere informatie over de workshops zeker onze facebook en website in de gaten.

 

De workshopcommissie wordt gesponsord door:

                                   

Charlotte van Hoof

Charlotte van Hoof

Voorzitter workshopcommissie

Hallo ik ben Charlotte Van Hoof en ben derde master studente diergeneeskunde. Het laatste jaar is volledig gevuld met stages, klinieken en een masterproef, maar toch verhindert dit mij niet om me in te zetten voor VSGp. Net zoals vorig jaar maak ik deel uit van de workshop commissie, maar dit jaar als voorzitter van een zeer geëngageerd team. Tijdens het organiseren van deze workshops komen we in contact met professoren en dierenartsen zowel binnen als buiten de universiteit. Het doel van deze workshops is om een stap dichter bij de praktijk te komen. Het nieuwe commissie team bestaat uit gemotiveerde leden met vele nieuwe ideeën waarvan we één dit semester hebben kunnen realiseren met succes. Ik kijk er naar uit om onze samenwerking verder te zetten in het volgende semester!

Iris de Wilde

Iris de Wilde

Ik ben Iris de Wilde, 24 jaar en zit momenteel in mijn 1e masterjaar. Uiteraard ga ik voor optie paard kiezen volgend jaar. Ik heb vooral interesse in de chirurgie en wondheling, en hoop dat ik later mij hierin kan specialiseren. Ik ben jaren actief geweest in de dressuursport, maar dit is helaas gestopt tijdens de studie. Natuurlijk ligt nog steeds mijn hart bij paarden, vandaar dat ik dit jaar lid ben geworden van de commissie van VSGp. Ik hou ervan om naast mijn studie veel met congressen en andere activiteiten bezig te zijn, vooral in het buitenland. De VSGp commissie zorgt ervoor dat ik zelf kan bijdragen aan het organiseren hiervan om hopelijk jullie extra motivatie te geven om dierenarts te worden. Ik heb er zin in om er een tof jaar van te maken met veel interessante activiteiten. Hopelijk tot snel!

Bènoe Verspaandonk

Bènoe Verspaandonk

Ik ben Bènoe Verspaandonk, ik ben 21 jaar en ik zit in de 3e bachelor. Ik ben al van kleins af aan tussen de paarden te vinden en ben enkele jaren actief geweest in de dressuur en springsport. Ik heb inmiddels een wat ouder paard waar ik, als ik tijd heb, nog lekker mee in het bos rijd. Ik ben dit jaar lid geworden van de VSGp commissie, omdat het me erg leuk leek om naast mijn studie te helpen met het organiseren van leuke workshops en te helpen op congressen. Onze 1e workshop zit er al op, maar voor het 2e semester staat er weer een leuke workshop op de planning, dus hopelijk tot dan!

Pauline Raeijmaekers

Pauline Raeijmaekers

Ik ben Pauline Raeijmaekers, 23 jaar en ondertussen beland in mijn 2e master. Mijn eerste drie jaar van de opleiding heb ik in Antwerpen vertoeft. Hierdoor ben ik pas vorig jaar in contact gekomen met het werk van de VSGp. Het is ongezien hoe een groep studenten op zo een korte termijn zoveel heeft kunnen verwezenlijken! Met beide handen heb ik dan ook de kans gegrepen om deel uit te maken van deze vereniging. Persoonlijk vind ik praktische vaardigheden een troef die je zoveel mogelijk moet trachten te verzamelen in de loop van je opleiding! Hiervoor ben ik zeer tevreden met mijn plaats binnen de workshopcommissie. Voor ideeën en suggesties sta ik zeker open en mag je mij dus altijd contacteren!