Wie zijn wij

Veterinaire Studievereniging Gent - paard is in februari 2013 opgericht door een aantal enthousiaste studenten van de faculteit Diergeneeskunde. Hierbij was de hulp van Prof. dr. Peter Daels en Prof dr. Gunther van Loon onmisbaar; zonder hen was het onmogelijk geweest om zo'n voorspoedige start te maken. Ons doel is om studenten diergeneeskunde de mogelijkheid geven om in hun studententijd alvast op een leuke en praktijkgerichte manier kennis op te doen die aansluit bij het leven als dierenarts. Onze slogan luidt dan ook: "Een stap dichter bij de praktijk"

 

VSGp richt zich op het organiseren van lezingen, workshops en excursies waarbij het paard centraal staat. Onder "Activiteiten" vindt u meer informatie over onze reeds georganiseerde activiteiten. Bij "Agenda" vindt u de aankomende activiteiten van het huidige academiejaar.

 

Mocht u suggesties of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd open voor nieuwe input. Blijf ook zeker op de hoogte door onze website en Facebook-pagina in de gaten te houden!

 

Tot slot willen we onze hoofdsponsor Zoetis, en dan in het bijzonder Inge Frijters, bedanken voor het vertrouwen in onze vereniging.