Sponsoren

 

 

 

 

Zoetis is een bedrijf met al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van diergeneesmiddelen ontwikkeling, productie en verkoop. Hun producten worden in meer dan 100 landen verkocht en gebruikt door dierenartsen.
Wij willen Zoetis bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging en het mogelijk maken van onze activiteiten!

 

SMDC werd in 2015 opgericht door Erik Bergman en Frans van Toor. Het SMDC is een centrum dat volledig is gericht op sportpaarden management en orthopedie. Sinds 1 oktober is SMDC als eerste Nederlandse specialistische kliniek is aangesloten bij de Altano Groep (de andere samenwerkende klinieken zijn gevestigd in Duitsland). Het doel van de groep is het creëren van een competent internationaal specialistennetwerk en het stellen van een nieuwe veterinaire norm in de paardengeneeskunde.

Dankzij SMDC kunnen wij goed voor de dag komen in onze mooie polo's en jassen!

De chocoladegieterij voorziet ons elk jaar van prachtige chocoladepaarden die wij gebruiken voor onze sprekers te bedanken.
Het is zeker de moeite waard om hen eens een bezoekje te brengen en te proeven van hun ruime assortiment aan chocolade. Over enkele maanden staan de feestdagen weer voor de deur, twijfel dan niet en kies voor de kwaliteitsvolle chocolade van De chocoladegieterij.

 

Brouwerij Roman is de oudste familiebrouwerij van België, al enkele eeuwen lang brouwen zij hun bieren met zeer veel passie. Brouwerij Roman heeft een mooi gamma aan Belgische bieren, één voor één gebrouwen op een specifieke en ambachtelijke wijze. Roman organiseert ook rondleidingen met een blik achter de schermen, zeker een aanrader!

Boeketterie Everaert is gevestigd aan de Hundelgemsesteenweg 215 in Merelbeke. Hier mogen wij mooie boeketten bloemen ophalen om onze sprekers mee te bedanken. In de winkel hebben zij een breed aanbod aan mooie bloemen en planten.

With over 13+ years of innovating, designing, and building portable product solutions for x-ray and ultrasound systems, we have positioned ourselves as the global leader of accessories and tools for the mobile imaging market. Our products are durable, high-standard, highly portable, and practical to enhance efficiency and support mobility for all veterinary and health care professionals on the go.

PlusPrint biedt een waaier van grafische en digitale diensten, van opmaak tot print.
PlusPrint heeft een ruim dienstenaanbod, de beste kwaliteit,korte levertijden en scherpe prijzen.
Wij zijn dankbaar dat we onze posters altijd bij PlusPrint mogen afdrukken.