Sponsoren

 

 

 

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten en hun bedrijven op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring, leveren zij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie. Ze werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn. Wij willen Zoetis bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging en het mogelijk maken van onze activiteiten!

 

 

Altano Benelux (onderdeel van Altano Gruppe) is een internationale groep van gerenommeerde paardenklinieken. Om de beste medische zorg te kunnen leveren voor hun patiënten, hebben ze centra van excellentie gecreëerd waarin de ervaring en expertise van specialisten gebundeld wordt. Deze samenwerking in combinatie met geavanceerde diagnostiek, innovatie en vertrouwen is het fundament van hun succes. Sporthorse Medical Diagnostic Centre (SMDC) en Via Nova zijn twee aangesloten klinieken met wie wij regelmatig samenwerken. 

 

 

De chocoladegieterij voorziet ons elk jaar van prachtige chocoladepaarden die wij gebruiken voor onze sprekers te bedanken.
Het is zeker de moeite waard om hen eens een bezoekje te brengen en te proeven van hun ruime assortiment aan chocolade. Over enkele maanden staan de feestdagen weer voor de deur, twijfel dan niet en kies voor de kwaliteitsvolle chocolade van De chocoladegieterij.

Boeketterie Everaert is gevestigd aan de Hundelgemsesteenweg 215 in Merelbeke. Hier mogen wij mooie boeketten bloemen ophalen om onze sprekers mee te bedanken. In de winkel hebben zij een breed aanbod aan mooie bloemen en planten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in innoveren, ontwerpen en bouwen van draagbare productoplossingen voor röntgen en ultrasound systemen, hebben zij zich gepositioneerd als de wereldleider op het gebied van beeldvormingsaccessoires en hulpmiddelen voor op de veterinaire en humane markt. Hun producten zijn duurzaam, van hoge kwaliteit, zeer draagbaar en praktisch om efficiëntie te verhogen en de mobiliteit te ondersteunen voor alle veterinaire en humane professionals die veel onderweg zijn. 

 

 

Kirsten is student diergeneeskunde en de fotograaf achter DKW fotografie. In 2021 besloot ze om haar passie voor fotografie en eindeloze liefde voor dieren te combineren tot een eigen bedrijf. Ze is onze vice-voorzitter en is daarbij ook onze huisfotograaf.

Equine Care Group is een unieke samenwerking tussen paardenklinieken en praktijk dierenartsen die samen fungeren als één team om zo de best mogelijke medische diensten voor paarden te verlenen en de paardengeneeskunde verder te professionaliseren. De verschillende leden van de Equine Care Group delen hun kennis en expertise op internationaal niveau om op die manier de diergeneeskunde tot een hoger niveau te brengen. Paardenkliniek Equitom te lummen, paardenkliniek De Bosdreef en paardenkliniek De Morette, klinieken met wie wij op regelmatige basis samenwerken, behoren tot de Equine Care Group.