Enthousiaste groep studenten naar studiedag BEPS

november 26, 2017

Afgelopen zaterdag hebben we met een enthousiaste groep studenten de 34e wetenschappelijke studiedag van de BEPS bezocht. Het algemene thema was dit keer “aankoopkeuringen”. Dr. Sue Dyson heeft meerdere lezingen gegeven die onder andere gingen over verschillende lichaamscomposities en over het belang van bereden keuring/onderzoek. Daarnaast heeft Dr. Hans Wilderjans verteld over het effect van operaties op de uitkomst van een aankoopkeuring. Onze eigen Prof. dr. Gunther Van Loon heeft een lezing gegeven over het belang van hartruis. Al met al dus zeer interessant en leerzaam!

Onder de sponsors was ook onze eigen hoofdsponsor Zoetis aanwezig. We konden het niet laten om even met ze op de foto te gaan en willen ze nogmaals bedanken voor hun steun aan VSGp!