Workshop Equisound

februari 21, 2019

Beste masterstudenten,
Wegens het grote succes van vorig jaar organiseren wij op woensdag 20 maart én donderdag 21 maart een nieuwe editie van de workshop ‘echografie van het onderbeen’. De workshop zal gegeven worden door Michel Hoegaerts, oprichter en eigenaar van EquiSound – Medisch Centrum voor Paarden – Equine Medical Centre. De echografie toestellen worden ter beschikking gesteld door S.V.T. = Specific Veterinary Technologies
Tijdens deze workshop zal er uitleg en een demonstratie gegeven worden omtrent echografie van het onderbeen met betrekking tot het opsporen van orthopedische problemen bij het paard. Na deze uitleg mogen jullie zelf aan de slag om te oefenen!

Deze workshop zal onderverdeeld worden in 2 groepen:
• Eerste groep ‘beginners’ van 20 personen op woensdag 20 maart start om 18:30. In deze groep zal meer uitleg worden gegeven m.b.t. de basis van de echografie.
• Tweede groep ‘gevorderden’ van 20 studenten op donderdag 21 maart om 18:30.
Het inschrijfgeld voor deze workshop bedraagt €5,-, hierbij zitten de vervoerskosten inbegrepen.
Locatie: Medisch centrum voor paarden EquiSound (Kleine Dries 4a, Ursel)

Inschrijven kan vanaf 25 februari om 19:00 door te mailen naar: vsgp@ugent.be. Zet deze datum en tijd dus vast in je agenda als je kans wil maken om deel te kunnen nemen aan deze workshop.
Graag in je mail je naam vermelden, welke groep (beginners of gevorderden) en ook of je een auto ter beschikking hebt (aantal plaatsen).
Zit je bij de eerste 20 dan zal je per mail verdere informatie krijgen.

Korte samenvatting
Wat: Workshop echografie EquiSound
Wie: mastersudenten
Wanneer: 20 & 21 maart om 18:30
Inschrijving: €5,-
Mail naar vsgp@ugent.be op 25 februari om 19:00